Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Fonds un Impērija" by Aizeks Azimovs " Book PDF Kindle ePub Free

Fonds un Impērija

šŸ“˜ Read Now     šŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Fonds un Impērija
  • Author : Aizeks Azimovs
  • Release Date : January 24, 2018
  • Genre: Science Fiction,Books,Sci-Fi & Fantasy,
  • Pages : * pages
  • Size : 987 KB

Description

Izcilā psihovēsturnieka Hari Seldona vadÄ«bā, izmantojot planētas augsti attÄ«stÄ«to zinātni un tehnoloÄ£iju, Fonds ir uzvarējis kareivÄ«go kaimiņu alkatÄ«bu un barbarismu. Taču tagad tam jāstājas pretÄ« Impērijai – Galaktikas ietekmÄ«gākajam spēkam, kurÅ” saglabājis varu pat agonijas krampjos. GodkārÄ«gs Ä£enerālis, kurÅ” apņēmies atjaunot Impērijas spožumu, pavērÅ” plaÅ”o impērisko floti pret Fondu. Nu mazās zinātnieku un pētnieku planētas vienÄ«gā cerÄ«ba slēpjas Hari Seldona paredzējumos.

Tomēr pat Hari Seldons nebÅ«tu spējis paredzēt ārkārtÄ«gi neparastas bÅ«tnes dzimÅ”anu. Tas ir mutants, vārdā MÅ«lis, kura spēks ir lielāks par neskaitāmu karakuÄ£u varenÄ«bu… Tas ir spēks, kas visstiprākās gribas cilvēku spēj pārvērst padevÄ«gā vergā.

Romānu sērija “Fonds” ir slavenā zinātniskās fantastikas autora un bioÄ·Ä«mijas profesora Aizeka Azimova visievērojamākais darbs, kurÅ” kopÅ” pirmpublikācijas 1951. gadā piedzÄ«vojis neskaitāmus atkārtotus izdevumus, tulkojumus gandrÄ«z visās pasaules valodās, ietekmējis simtiem rakstnieku daiļradi un ieguvis prestižo Hugo balvu nominācijā “Visu laiku labākā fantastikas romānu sērija”.

No angļu valodas tulkojusi Zane Rozenberga.


Download Books "Fonds un Impērija" PDF ePub Kindle