Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Fonds" by Aizeks Azimovs # eBook PDF Kindle ePub Free

Fonds

šŸ“˜ Read Now     šŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Fonds
  • Author : Aizeks Azimovs
  • Release Date : January 16, 2018
  • Genre: Sci-Fi & Fantasy,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1061 KB

Description

Divpadsmit tÅ«kstoÅ”us gadu Galaktikas impērija ir neierobežoti valdÄ«jusi pār Visuma pasauli. Tagad tā mirst, un vienÄ«gi Hari Seldons, revolucionārās psihovēstures zinātnes radÄ«tājs, spēj ieskatÄ«ties nākotnē – drÅ«mā tumsÄ«bas, barbarisma un karu laikmetā, kas turpināsies trÄ«sdesmit tÅ«kstoÅ”us gadu.

Lai saglabātu uzkrātās zināŔanas un glābtu cilvēci, Seldons sapulcina ap sevi Impērijas gaiŔākos prātus – gan zinātniekus, gan pētniekus – un aizved tos uz nemÄ«lÄ«gu planētu paŔā Galaktikas malā, lai radÄ«tu cerÄ«bas bāku nākamajām paaudzēm. Å o svētnÄ«cu viņŔ nosauc par Fondu.

Taču drÄ«z plaukstoÅ”o Fondu apdraud savtÄ«gi karavadoņi, kas uznirst norietoŔās Impērijas atplÅ«du vilnÄ«. Cilvēces pēdējā cerÄ«ba sastopas ar smagu izvēli: padoties barbariem un ļaut sevi apspiest vai stāties tiem pretÄ« un iet bojā.

Romānu sērija “Fonds” ir slavenā zinātniskās fantastikas autora un bioÄ·Ä«mijas profesora Aizeka Azimova visievērojamākais darbs, kurÅ” kopÅ” pirmpublikācijas 1951. gadā piedzÄ«vojis neskaitāmus atkārtotus izdevumus, tulkojumus gandrÄ«z visās pasaules valodās, ietekmējis simtiem rakstnieku daiļradi un ieguvis prestižo Hugo balvu nominācijā “Visu laiku labākā fantastikas romānu sērija”.

Joprojām – septiņdesmit gadu pēc grāmatas pirmizdevuma – lasÄ«tājus fascinē Azimova idejas par virzieniem, kādos iespējams prognozēt cilvēces attÄ«stÄ«bu. VarbÅ«t paÅ”laik mēs rakstnieka vÄ«zijai esam daudz tuvāk nekā jebkad agrāk?

No angļu valodas tulkojusi Zane Rozenberga.


Free Download "Fonds" PDF ePub Kindle